ECB, EU der tog magten fra folket.

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Morten Wilder Morten Wilder
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ECB, EU der tog magten fra folket.

Vores lande er presset til noget af det yderste, nogen værre end andre, det hele skyldes mere eller mindre verdens økonomien, Vi får hele tiden at vide at der er lav vækst, udviklingen er gået mere eller mindre i står og allerede det, kan gøre at en spekulation kan køre aktier ned i gruset og derved folks investeringer i aktier. men, dertil er det store nok også at det er de krav der stilles fra ECB/IMF der gør vi er presset, da de har underlagt EU lande nogen krav om fælles økonomistyring og kurspolitik, som Danmarks tilfælde.
Det gør at vi skal skære ned på visse ting og at vi skal tilpasse os, eller det startede det ud med, nu kan man jo så se med EURO pagten 2, at, nu kan vi også få bøder osv hvis ikke vi overholder de krav der stilles. dertil, har ECB "EU" bedt om en masse penge som garanti, for vi ikke kommer ud i den krise igen.
Pengene vælter ind i Den Europæiske Centralbank, ECB. Eurozonens finansielle virksomheder har indsat 452 mia. euro natten over i ECB tirsdag. Dermed er rekorden fra dagen før på 412 mia. euro læsterligt slået.

Link: http://borsen.dk/nyheder/oekonomi/artikel/1/222335/milliarderne_vaelter_ind_som_indskud_i_ecb.html

Lidt mere om ØMU:
Den Økonomiske og Monetære Union (ØMU) udgør et vigtigt skridt i integrationen af økonomierne i EU. Den indebærer en tæt koordinering af den økonomiske politik og finanspolitikken, en fælles pengepolitik og en fælles valuta, euroen.

Link: http://ec.europa.eu/economy_finance/euro/emu/index_da.htm

Så folkets penge er nu i de pengetanke der, det er gået ud over leve standarden, nogen steder dog værre end andre, folk har mistet meget pga. de små banker har måtte lukke ned, firmaer dreje nøglen rundt, familier måtte flytte, men, Bankerne har fået stillet deres sikkerhed på bekostning af folket, så er alt jo godt for "dem" så er det sjove her, at, ECB har lige lånt 4000 Milliarder ud, som Banker nu kan låne ud af
Europas banker låner 4000 milliarder hos ECB

Link: http://finans.borsen.dk/artikel/1/226755/europas_banker_laaner_4000_milliarder_hos_ecb.html

Husk nu, hvordan dine udgifter til banker er steget og hvordan de har været grådige med lønninger!
Se listen: Så meget stiger din bankdirektørs løn

Link: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/02/24/074152.html

Det endnu mere sære er, så, at de jo låner af ECB, men, de sender dem tilbage igen.
I alt langede ECB tirsdag og onsdag nye 3-årige lån for 530 mia. euro over disken til bankerne. Det kommer oven i et næsten tilsvarende beløb, som bankerne lånte kort før jul.

"En del af de mange kontanter bruger bankerne ikke her og nu på nye udlån eller investeringer i værdipapirer. I stedet bliver pengene så placeret hos ECB," forklarer Jacob Graven, cheføkonom ved Sydbank

Link: http://epn.dk/brancher/finans/bank/article2711482.ece

Så ud fra bank pakker, hjælp til EU "ECB" er folkets penge, skal de nu ud og låne deres egne penge igen til den højere rente end den 1% bankerne lige har lånt dem til, hvad med alle de bank pakker??? og der er ikke sket en meter med de folk der først plukkede folket i Europa og da vi ved at dem du låner af, skal du også betale tilbage til og indtil da, ejer de dig....så, først så underlagde man lande krav, folket bliver kørt ned, de små bukker under, de andre tilpasser sig og ejes nu alle af ECB. selv dit lille lån i Danske bank er underlagt ECB, da de har lånt i den nye pakke også og sådan går det igen og igen. folket betaler hele gildet, mens de sidder og score kassen dem der sidder i alt det her og spekulere, sådan kan man overtage lande uden våben eller nogen hær, kun en hær af banditter i habitter.

Det sære er også det her, ECB låner ud til IMF, som er verdens banken, så de kan låne ud til EU lande...
Den Europæiske Centralbank låner knap 1.500 milliarder kroner til IMF, så IMF kan låne ud til kriseramte lande i EU

Link: http://www.business.dk/oekonomi/ecb-klar-til-at-yde-astronomisk-laan-til-imf

Så har man de største bank/låne organer ude og de ejer nu det hele og derfor skal der skæres ned osv....se, nu kommer det endnu mere sjove det er sikkert, at nu vender det hele og alle vil tro at EU redder krisen og alle vil sige, sikkert gode og dygtige de er, mens folket stadig har mistet det meste i mange lande og ja, folk skal knokle mere og betale endnu mere, sådan skaber man et "nyt" system.

Problem, Reaktion, Løsning.
EU-krise måske aftalt på forhånd

Link: http://epn.dk/tema/gaeldskrise/article2632248.ece

Hvis man vil have lidt mere opbygning på bank verden, kan man se det her:

Link: http://www.oplysning.org/forum.html#/20120610/et-indblik-i-verden-pa-under-2-timer-bank-ver-1675862/

Læs her hvor meget ECB har i overskud.
The European Central Bank said on Thursday it generated a bigger surplus in 2011 than a year earlier due to higher net interest income.
The surplus rose to 1.894 billion euros ($2.49 billion) last year from 1.334 billion euros in 2010, the ECB's annual accounts showed on Thursday.
Following the transfer of most of the surplus to the central bank's risk provision, declared net profit rose to 728 million euros.

Link: http://uk.reuters.com/article/2012/03/08/ecb-rates-accounts-idUKF9E7MH01J20120308

Og Husk nu med Problem reaktion løsning, det sidste nye er.

EU-finansunion på vej - EU's topledelse arbejder i det skjulte på en plan om at redde euroen ved at oprette en regulær finansunion.
Først kom finanspagten, og nu er en regulær finansunion på tegnebrættet hos lederne af EU's institutioner, skriver det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel.
Det er EU-Kommissionens formand, José Manuel Barroso, EU-præsident Herman Van Rompuy, eurogruppens chef, Jean-Claude Juncker, og chefen for Den Europæiske Centralbank (ECB), Mario Draghi, som i det skjulte arbejder på en storstilet reform.

Link: http://epn.dk/tema/gaeldskrise/article4716910.ece


Vi er blevet snydt noget så grusomt, at de folk vi har siddende burde stå til ansvar for landsforræderi.
We look forward to the time when the Power of Love will replace the Love of Power.  Then will our world know the blessings of peace.  ~William Ewart Gladstone